閱讀無限。文章內容
Loading
點我,找文章
經濟時事 川普大叔英文教室

《2020大選準備》民主黨人不要浪費每個人的時間與精力在製造騙局,此時你們應找一個更好的候選人(2019年10月2日)

川普推特原文

The Do Nothing Democrats should be focused on building up our Country, not wasting everyone’s time and energy on BULLSHIT, which is what they have been doing ever since I got overwhelmingly elected in 2016, 223-306. Get a better candidate this time, you’ll need it!

參考翻譯

什麼都不做的民主黨人應該要專注在建設我們國家,不要浪費每個人的時間與精力在製造騙局,自從我在2016年以223-306壓倒性優勢當選以來,他們都一直這樣做。此時你們應找一個更好的候選人,你們需要這樣!

字彙

延伸閱讀