閱讀無限。文章內容
Loading
點我,找文章
經濟時事 川普大叔英文教室

《對中美貿易問題發聲》世界上最富裕的國家宣稱自己是發展中國家,藉此獲得特殊待遇(2019年7月27日)

川普推特原文

The WTO is BROKEN when the world’s RICHEST countries claim to be developing countries to avoid WTO rules and get special treatment. NO more!!! Today I directed the U.S. Trade Representative to take action so that countries stop CHEATING the system at the expense of the USA!

參考翻譯

當世界上最富裕的國家宣稱自己是發展中國家,藉此規避世界貿易組織規則,並且獲得特殊待遇,世界貿易組織就沒用了。不可以再這樣了!!!今天我指示美國貿易代表採取行動,目的在於讓這些國家停止以犧牲美國的情況下,欺騙這個系統。

字彙

延伸閱讀