閱讀無限。文章內容
Loading
點我,找文章
經濟時事 川普大叔英文教室

《2020大選準備》永遠都不要忘記 – 這次的選舉與你有關(2019年6月18日)

川普推特原文

Don’t ever forget - this election is about YOU. It is about YOUR family, YOUR future, & the fate of YOUR COUNTRY. We begin our campaign with the best record, the best results, the best agenda, & the only positive VISION for our Country’s future!

參考翻譯

永遠都不要忘記 – 這次的選舉與你有關。關於你的家庭、你的未來,以及你國家的命運。我們以最好的紀錄、最好的結果、最好的計畫,以及對我們國家唯一正向的願景,展開我們的競選活動。

圖片來自 freepik

字彙

延伸閱讀