閱讀無限。文章內容
Loading
點我,找文章
經濟時事 川普大叔英文教室

《伊朗與中東問題》美國剛在軍事裝備上花了2兆美元,如果伊朗攻擊我們將毫不猶豫送給他們瞧瞧(2020年1月5日)

川普推特原文

The United States just spent Two Trillion Dollars on Military Equipment. We are the biggest and by far the BEST in the World! If Iran attacks an American Base, or any American, we will be sending some of that brand new beautiful equipment their way...and without hesitation!

參考翻譯

美國剛在軍事裝備上花了2兆美元,我們是世界最大也是至今最好的!如果伊朗攻擊美國基地或是任何美國人,我們將會毫不猶豫送他們一些全新漂亮的裝備。

字彙

延伸閱讀